LOAD.10 - netthandelsmoro med proff ramme

Chie Mihara pensko, Sixtyseven skoletter, Democrata sorte herre pensko, på bena til Lille Vinkel Sko-ansatte under Load.10.
Skotøyet er i orden når Lille Vinkel-gjengen stiller på seminar og prisutdeling! Fra venstre: Nina i Chie Mihara Bepo,
Christine i en gammel Chie Mihara-modell, Hilde i Sixtyseven Pepe og Stian i en gammel Democrata-modell.

 

Marte Klouman og Nina Farstad i samtale under Load.10.
Internettansvarlig Marte og PR-ansvarlig Nina hos Lille Vinkel Sko

Torsdag var dagen for den store netthandels- og logistikkonferansen til Bring, Load.10. En dag fylt med mange spennende foredrag med kreative og inspirerende mennesker, og avsluttet med utdeling av de prestisjefulle netthandelsprisene på kvelden. 

Nina og jeg, som deltok på seminardelen av arrangementet, syntes det faglige opplegget ga oss verdifullt påfyll for videreutvikling av Lille Vinkel Sko på nett. Kanskje ikke så rart, ettersom det var et stjernelag av foredragsholdere som deltok.

Foruten de tre engasjerte herrene vist på bildet under delte blant andre sosiale medier-guru Nils von Heijne og Komplett-gründer Eric Sandtrø av sin kunnskap på en inspirerende måte.

Manuel Knight, Bård Eker, Peter Lorange - foredragsholdere under Load.10, netthandel- og logistikk-konferanse i regi av Bring.
Fra v.: Psykolog og inspirator Manuel Knight, industridesigner og forretningsmann Bård Eker,
og tidligere BI-rektor, nå president ved Lorange Institute of Business Peter Lorange.

Arrangementet ble stødig og humørfylt ledet av Ivar Dyrhaug, og var vellykket krydret med variert underholdning gjennom hele dagen og kvelden.

Ivar Dyrhaug, Oslo Fagottkor, dansegruppen Quick, Henning Stranden i Henning Strandens minitrio. Underholder under Load.10.
Øverst fra venstre: Konferansier Ivar Dyrhaug ledet showet, Oslo Fagottkor fremførte bl.a. sin versjon av Annie, Norske talenter-vinnerne Quick imponerte med sin synkrone dansing, og Henning Stranden minitrio fikk folk til å vri seg på stolene av latter (og forlegenhet...).
 

Finalistene til netthandelsprisene under load.10. Årets nettbutikk, innovasjonsprisen og årets nykommer. Makestyle, HTH, Elefun, Stormberg, Bleieboden, Lille Vinkel Sko, Kondomeriet, Vinmonopolet.

For oss hos Lille Vinkel Sko var selvsagt høydepunktet prisutdelingen. Vi var nemlig nominert som en av finalistene til den gjeveste prisen; Årets nettbutikk! Med imponerende konkurrenter, og enda til gode å lansere den nye versjonen av nettbutikken vår, hadde vi en nøktern innstilling til vinnersjansene. Det viste seg å være fornuftig, da det var nettbutikken til flinke Stormberg som stakk av med prisen denne gangen. Det var absolutt vel fortjent.

MakeStyle, som selger make-up-produkter, ble premiert som beste nykommer, mens Elefun stakk av med innovasjonsprisen, for andre gang. Sistnevnte selger modellfly, -biler, -båter etc. Vi gratulerer begge to! :-)


Arne Bjørndahl deler ut innovasjonsprisen til Elefun, flankert av konferansier Ivar Dyrhaug, under Load.10, utdeling av netthandelsprisene.
De fornøyde guttene i Elefun intervjues av Ivar Dyrhaug etter at de er tildelt
innovasjonsprisen av konserndirektør Arne Bjørndahl (til venstre).Lille Vinkel Sko til bords under Load.10, utdeling av netthandelsprisene 2010.
Humøret var godt ved Lille Vinkel-bordet. Fra venstre rundt bordet (mot klokken) Stian, Christine og Hilde. Deretter Adell
og Rolf fra Bring,
Marte fra Lille Vinkel, ukjent mann (stående) og til slutt Finn fra Posten/Bring. Et riktig hyggelig selskap!
 

Vi lar oss inspirere både av vinnerne og de andre nominerte, og ikke minst av det faglige programmet under Load.10, og satser på å komme sterkt tilbake i denne og andre fremtidige kåringer. I mellomtiden "trøster vi oss" med at vi er på A-laget,  som konserndirektør i Bring, Arne Bjørndahl sa det. Vi er absolutt fornøyde etter å ha nådd topp 5, blant 353 nominerte nettbutikker. -Og viktigst av alt: Vi har fortsatt verdens fineste kunder, masse flotte sko og elsker det vi driver med! Det skal dere få merke gjennom topp kundeservice også i tiden som kommer! :-)

Alle foto: Marte Klouman/Christine Harbitz/Nina Farstad, www.lillevinkelsko.no (kopirett)