Lille Vinkel er død. -Leve Lille Vinkel!

Lille Vinkel Sko vil også i fremtiden ligger bare et stenkast unna Majorstuhuset.
Lille Vinkel Sko har i alle år ligget sentralt rett ved Majorstukrysset, som ses til venstre i dette bildet.

I forrige uke fortalte vi om at Lille Vinkel Sko kastes ut av Vinkelgården på Majorstuen. Vi fikk øyeblikkelig massevis av hyggelige kommentarer fra kundene våre, -ikke overraskende, det er jo ikke noe nytt at vi har engasjerte og utrolig hyggelige kunder. Etter å ha levd med frustrasjon og usikkerhet i en del måneder var det godt for oss å dele historien, og i tillegg få komme med et følelsesladet lite hjertesukk over hvordan Bogstadveien og Majorstuen i våre øyne blir stadig KJEDEligere.

Blant alle de hyggelige kommentarene vi fikk var det også én som ikke var udelt forståelsesfull; Bjørn Kenneth sa blant annet dette: "Heldigvis er verden hele tiden i endring, og da forandrer ting seg. Så strengt tatt er vel ikke dette så veldig dramatisk, selv om man kan føle det når man sitter midt oppe i det."  Han har rett! Hvor ville verden vært uten endring? -Og han har rett i at dette føltes veldig dramatisk for oss før vi fant et nytt lokale.

Vi kjempet for å bli der vi alltid har vært så lenge vi kunne, men da vi skjønte at det ikke var noen vei tilbake var planen klar: Vi skulle gjøre det absolutt beste ut av situasjonen, og med et ideelt mål om å snu det til noe positivt ved å lage en enda bedre butikk. For å få til det gjaldt det bare å finne

1. Det PERFEKTE lokalet
2. Så nær vår tidligere butikk som mulig
3. Til en overkommelig pris...

Å ønske seg et Kinderegg er jo ikke noe nytt. Dette Kindergget viste seg imidlertid å være vanskelig å finne. Men, etter mislykket leting i månedsvis, ble vi endelig bønnhørt av noen der oppe (og da tenker vi ikke på i Ekebergskrenten, men enda høyere oppe).

 Lille Vinkel Sko overtar lokalene til gamle Café M
Vi har funnet et nytt lokale med perfekt beliggenhet, rett rundt hjørnet for der vi er i dag.

Vi har nemlig fått akkurat det vi ønsker oss; Lokalet med stor L. Det som skal bli juvelen i Lille Vinkel-kronen. Rosinen i shoe heaven-pølsa (dere skjønner tegningen...). I midten av september kommer vi til å åpne knappe 30 meter fra der vi holder til nå. Eierne av Café M har nemlig bestemt seg for å avvikle driften, og har tilbudt oss lokalet deres. Det vil si på hjørnet av Valkyriegaten og Jacob Aalls gate. Det er selvsagt ikke en god nyhet at en av nabolagscaféene vil gi seg, men når det først er slik så kunne vi ikke vært mer fornøyd med lokale.

 Ny beliggenhet for Lille Vinkel Sko, hjørnet av Valkyriegata og Jacob Aalls gt.
Vårt nye lokale er på hjørnet av Valkyriegata og Jacob Aalls gate.

Heidi, en av våre fine Facebookvenner, skrev etter nyheten om utkastelse og nytt lokale på trappene en kortfattet og konstruktiv kommentar på vår Facebookside: "PS! Barnevognvennlig dameavdeling er bra!" -Heidi! Nå blir det mer barnevognvennlig! Og kundevennlig. Ansattvennlig. Skovennlig. Med et større lokale, med alt på ett plan, mange store utstillingsvinduer, en fantastisk uteplass og topp beliggenhet ligger alt til rette for at vi skal fortsette som din favorittskobutikk på Oslo Vest. Og kanskje til og med kunne dra litt kunst og kultur inn i sjappa, invitere dere til noen kundekvelder og andre arrangementer? Idéene har allerede begynt å strømme i hodene på oss som jobber hos Lille Vinkel.

Nå er vi klare til å leve i nye 80 år som en selvstendig liten skobutikk på Majorstuen, og bidra til mangfold og gode handleopplevelse i en flott bydel som trenger og fortjener det!

Har du noen ønsker for "nye" Lille Vinkel? Noe du savner i dag? Idéer? Del det med oss i kommentarfeltet under. 1000 hoder tenker bedre enn 10! Vi har lyst til å lage en butikk som dere virkelig er fornøyd med!

Det føltes kanskje ikke naturlig å klikke 'liker' under vårt forrige triste innlegg, men vi håper dette var en nyhet du virkelig liker!

PS! Vi lover å invitere dere på stor åpningsfest... ;-)

Etiketter: