Fantastiske Toms, fantastiske Los Angeles

Vi er fremdeles stappfulle av inntrykk, og dagene har flydd her i vakre Los Angeles. 
Fredag 12.august var vi og besøkte Toms hovedkvarter i Santa Monica. Vi ble hentet i en kul Toms-van på hotellet vårt i Venice Beach (ja, det er rett ved Baywatch-stranden)

De inviterte til denne første omvisningen hos Toms var tre koreanske jenter fra Toms kontor i Korea, to canadiske jenter, to engelskmenn som hadde vunnet turen - og Eva og Marie fra lille Lille Vinkel Sko i Oslo.

Selve omvisningen og dagen var veldig flott. Vi ble ønsket velkommen av et flertall ansatte og alle hadde en kort presentasjon av seg selv. Så fikk vi en omvisning i bygningen der de jobber og møtte mange ulike ansatte.
Vi spiste en nydelig lunsj i en park like ved sammen med teamet av "interns", og der måtte undertegnede reise seg opp foran ca 20 amerikanere å fortelle mer om oss selv og hva vi hadde erfart med Toms sålangt.
Senere dekorerte vi våre egne Toms, møtte flere fra "the Giving department"  - og til slutt var det happy hour, - der alle fikk mat og drikke utenfor hovedinngangen til Toms HQ.

Vi er så takknemlige for å ha fått tatt del i dette. Flotte mennesker som er  så dedikerte til det de gjør. De har vært så imøtekommende og interessert i å høre om våre erfaringer, og vi om deres!
Eva og jeg ønsker så inderlig at dere kunder sender oss spørsmål dere lurer på om TOMS - for det er så mye å fortelle! 

Men en ting er sikkert - kjøp Toms, det VIRKER!!!
Vi lovte dere også mange bilder fra besøket, men har problemer med å laste opp bilder her i Los Angeles! Men det kommer ;-)

Etiketter: