Koselige sko fra Bosabo

Da vi så disse skoene gjennom vinduet på en liten stand i Italia sist vår- måtte vi bare gå inn. Skoene var så søte! Selgerne bød på sjokolade og fortalte historien om den franske familen Audouin som siden 1890-tallet har laget sko.Lange håndtverkstradisjoner og naturlige, gode råmaterialer står i fokus for alle deres produkter. Det er fjerde generasjon som nå produserer tresko om sommeren og nydelige, saueskinnsfôrede sko om vinteren. 

 

  Bosabo, herresko, damesko, vintersko, casual, Lille Vinkel Sko

 

  
Bosabo damesko, kuprint, saueskinn, vintersko, Lille Vinkel Sko

Modellen med kupels er noe for seg selv. Hvert par ser ulikt ut! Den koster 1498.-
Snøremodellen koster 2398,- og kommer også i sort.

Hold deg varm på bena med fotformsko fra Danmark

Originale Danske Andeføtter har eksistert i siden 1975 og er fremdeles like populære. Disse søte fotformskoene er laget av skandinavisk kvalitetslær, er randsydde og har rågummisåler. Merkets karakteristiske fotformede design gir plass til føttene og luft til tærne.Danske Andeføtter 327 Ålborg i brun, sort og chocolate

Denne modellen heter Ålborg og finnes i 3 farger for dame (1298,-) og 2 farger for herre (1398,-)

 

Fabrikken er opptatt av å skåne miljøet. Garvningen av skinnet utføres så skånsomt som mulig, med en blanding av tradisjonelle og vegetabilske garvningsmetoder. Hver sko er helt unik og laget for hånd fra begynnelse til slutt. Rågummisålene er støtdempende, isolerende og suverene på glatt vinterføre. I tillegg er alle vintermodellene fôret med saueull. 

 

   Danske Andeføtter 4610 odense i brun, chocolate og sort   

Den litt høyere modellen Odense har vi kun for damene og den koster 1398,-

Bli med i kulissene på vår fotoshoot!

Vi hadde så lyst til å lage en skikkelig festutgave til vårt neste magasin, og stelte derfor i stand en fotoshoot for å gi dere inspirasjon til alle festlighetene som står foran oss! Julebord, julefest og nyttårsparty er på trappene...

 

Så vi pyntet til julefest...

 
Nisser og julegaver må selvsagt med!

...vi pyntet oss selv


Festkledde Lille Vinkel- jenter er klare for fotografering!

Sorte kjoler var avtalt på forhånd. Vi jenter har en forkjærlighet for sort til fest, men se hvor kult det blir med fargerike sko! Og her er skoene de har på seg:

Pensko fest pumps peeptoe partysko lakk skinn kilehæl KMB Lille Vinkel Sko
En herlig bukett pensko fra KMB! Nede fra venstre er leopard (kr 998), rød semsket (kr 898), gull (kr 898), brun med trehæl (kr 798), røde lakksko med åpen tå og sløyfe (kr 1198), kamuflasjefarget med kilehæl (kr 898) og lilla semsket med åpen tå og rosett (kr 1198).

 

Vi fikk en superproff fotograf til å ta bilder...


Fotografen tester ut alle vinkler og motiver.

 

Vi koste oss med champagne...


Torbjørn grep sjansen da han fikk åpne champagneflasken!

 

...og herlige makroner fra Pascal!


NAM!

 

Nå har vi kastet oss over jobben med å sette alt dette sammen til en ny utgave av magasinet! Vi gleder oss til å vise dere det ferdige resultatet :) I mellomtiden håper vi dette har gitt dere både litt glede og inspirasjon - og i mellomtiden kan dere kose dere med siste utgave av magasinet vårt!

 

Foto: Elen Sonja Klouman/www.lillevinkelsko.no og Christine Harbitz (kopirett)

Alberville - nytt unisexmerke hos Lille Vinkel Sko

Vi introduserer flere nye merker denne vintersesongen og Alberville er et av dem. Dette er nydelige, klassiske sko til både dame og herre- produsert i Italia.  Svenske Anneli Jacobsson står bak merket som er oppkalt etter hennes barn Albert og Wilhelm (Wille).

Anneli forteller meg at hun ville lage sko både til dame og herre- med et maskulint preg. Kolleksjonen er klassisk med en twist, som hun selv sier. Når designeren fokuserer både på kvalitet, design og pris - er dette nødt til å bli et favorittmerke.
 

ALberville, vintersko, skinn, sort semsket, nubuck
Jeg har valgt meg den sorte, semskede varianten (1798,-), som er saueskinnsfôret. Kom vinter, kom snø!


Fire modeller fra Alberville,dame, vintersko, skoletter, semsket, glatt skinn
De korte modellene koster 1798 og den høye modellen 1998. Variantene i semsket skinn er fôret med saueskinn- perfekt for vinteren.
Alle modellene har rågummisåler; isolerende og smarte på glatt føre.

Herresko, Alberville, vintersko, skoletter, semsket, skinn
Snøreskolettene er saueskinnsfôret og koster 998. Den høyere modellen koster 1398.


Alberville vintersko til dame og herre hos Lille Vinkel Sko