Tegnekonkurranse

Lørdag 18. september var det Barnas Dag hos Norwegian Outlet i Vestby. Den dagen bød merkevarebyen på morsomme aktiviteter for barna, som hoppeslott, barnekino, ballongkunster, konkurranser med mer. Vi selger ikke sko til barn i vår outletavdeling, men syntes dette var et hyggelig arrangement og hadde lyst på besøk av barn! Derfor arrangerte vi en tegnekonkurranse. Alle barn som tegnet en tegning av sko var med i den tilfeldige trekningen av tre par Hunter-støvler til barn. Vinnerne er nå trukket, og vil bli kontaktet direkte. De som får tilsendt støvler er Villum (3 år), Karoline (4 år) og Ulvar (4 år).

Her kan du se bilder av "Lille Vinkel-barna" med Hunterstøvler på bena!

Vi takker for alle de fine bidragene, og håper at vi kommer til å fortsette å få besøk av foreldre og barn i outleten vår, og i de andre butikkene:-)

Under ses alle de flotte tegningene vi fikk inn (personopplysninger er fjernet).

En salgsfavoritt

Jeg satt nettopp og kikket på gamle bilder, da jeg kom over disse bildene vi tok på lageret vårt en gledesstund for noen måneder siden. Den nyeste leveringen Hard Hearted Harlot hadde nettopp kommet inn av døren, og vi jentene på kontoret var ikke vonde å be. Skolettene fikk (bokstavelig talt) ben å gå på (eller med?) da Christine, Mari og jeg øyeblikkelig gikk  til innkjøp av hvert vårt par. Christine og Mari gikk for de sorte, og jeg syntes jeg manglet et par i sølv. Samtidig fikk vi en god unnskyldning til å ha en liten fotosession for å forevige siste tilskudd til den beskjedne skosamlingen:


Christine, Mari, og... -ja, Mette Marit! :-) Hun ser litt gretten ut, det er fordi hun er misunnelig.
-Ønsker seg nye sorte skoletter med sølvfarvet nedbrett...

  

 
Typisk møtegjennomføring på nettavdelingen... ;-)

Av en eller annen grunn har tydeligvis ikke våre (ellers oppegående) kunder skjønt hvor fine disse skolettene er, for de er faktisk havnet på salg, og fortsatt ikke helt utsolgt. Dvs. at de som nå har lyst til å skaffe seg et par NYDELIGE skoletter til høsten, og ikke minst til julebordsesongen (nesten rett rundt hjørnet) har sjansen til å gjøre det, -til halv pris (det er en skam...)! ;-)

Her kan du lese mer om Hard Hearted Harlot.

Her ser du alle våre Hard Hearted Harlot-sko i nettbutikken.

LOAD.10 - netthandelsmoro med proff ramme

Chie Mihara pensko, Sixtyseven skoletter, Democrata sorte herre pensko, på bena til Lille Vinkel Sko-ansatte under Load.10.
Skotøyet er i orden når Lille Vinkel-gjengen stiller på seminar og prisutdeling! Fra venstre: Nina i Chie Mihara Bepo,
Christine i en gammel Chie Mihara-modell, Hilde i Sixtyseven Pepe og Stian i en gammel Democrata-modell.

 

Marte Klouman og Nina Farstad i samtale under Load.10.
Internettansvarlig Marte og PR-ansvarlig Nina hos Lille Vinkel Sko

Torsdag var dagen for den store netthandels- og logistikkonferansen til Bring, Load.10. En dag fylt med mange spennende foredrag med kreative og inspirerende mennesker, og avsluttet med utdeling av de prestisjefulle netthandelsprisene på kvelden. 

Nina og jeg, som deltok på seminardelen av arrangementet, syntes det faglige opplegget ga oss verdifullt påfyll for videreutvikling av Lille Vinkel Sko på nett. Kanskje ikke så rart, ettersom det var et stjernelag av foredragsholdere som deltok.

Foruten de tre engasjerte herrene vist på bildet under delte blant andre sosiale medier-guru Nils von Heijne og Komplett-gründer Eric Sandtrø av sin kunnskap på en inspirerende måte.

Manuel Knight, Bård Eker, Peter Lorange - foredragsholdere under Load.10, netthandel- og logistikk-konferanse i regi av Bring.
Fra v.: Psykolog og inspirator Manuel Knight, industridesigner og forretningsmann Bård Eker,
og tidligere BI-rektor, nå president ved Lorange Institute of Business Peter Lorange.

Arrangementet ble stødig og humørfylt ledet av Ivar Dyrhaug, og var vellykket krydret med variert underholdning gjennom hele dagen og kvelden.

Ivar Dyrhaug, Oslo Fagottkor, dansegruppen Quick, Henning Stranden i Henning Strandens minitrio. Underholder under Load.10.
Øverst fra venstre: Konferansier Ivar Dyrhaug ledet showet, Oslo Fagottkor fremførte bl.a. sin versjon av Annie, Norske talenter-vinnerne Quick imponerte med sin synkrone dansing, og Henning Stranden minitrio fikk folk til å vri seg på stolene av latter (og forlegenhet...).
 

Finalistene til netthandelsprisene under load.10. Årets nettbutikk, innovasjonsprisen og årets nykommer. Makestyle, HTH, Elefun, Stormberg, Bleieboden, Lille Vinkel Sko, Kondomeriet, Vinmonopolet.

For oss hos Lille Vinkel Sko var selvsagt høydepunktet prisutdelingen. Vi var nemlig nominert som en av finalistene til den gjeveste prisen; Årets nettbutikk! Med imponerende konkurrenter, og enda til gode å lansere den nye versjonen av nettbutikken vår, hadde vi en nøktern innstilling til vinnersjansene. Det viste seg å være fornuftig, da det var nettbutikken til flinke Stormberg som stakk av med prisen denne gangen. Det var absolutt vel fortjent.

MakeStyle, som selger make-up-produkter, ble premiert som beste nykommer, mens Elefun stakk av med innovasjonsprisen, for andre gang. Sistnevnte selger modellfly, -biler, -båter etc. Vi gratulerer begge to! :-)


Arne Bjørndahl deler ut innovasjonsprisen til Elefun, flankert av konferansier Ivar Dyrhaug, under Load.10, utdeling av netthandelsprisene.
De fornøyde guttene i Elefun intervjues av Ivar Dyrhaug etter at de er tildelt
innovasjonsprisen av konserndirektør Arne Bjørndahl (til venstre).Lille Vinkel Sko til bords under Load.10, utdeling av netthandelsprisene 2010.
Humøret var godt ved Lille Vinkel-bordet. Fra venstre rundt bordet (mot klokken) Stian, Christine og Hilde. Deretter Adell
og Rolf fra Bring,
Marte fra Lille Vinkel, ukjent mann (stående) og til slutt Finn fra Posten/Bring. Et riktig hyggelig selskap!
 

Vi lar oss inspirere både av vinnerne og de andre nominerte, og ikke minst av det faglige programmet under Load.10, og satser på å komme sterkt tilbake i denne og andre fremtidige kåringer. I mellomtiden "trøster vi oss" med at vi er på A-laget,  som konserndirektør i Bring, Arne Bjørndahl sa det. Vi er absolutt fornøyde etter å ha nådd topp 5, blant 353 nominerte nettbutikker. -Og viktigst av alt: Vi har fortsatt verdens fineste kunder, masse flotte sko og elsker det vi driver med! Det skal dere få merke gjennom topp kundeservice også i tiden som kommer! :-)

Alle foto: Marte Klouman/Christine Harbitz/Nina Farstad, www.lillevinkelsko.no (kopirett)

To søte jenter i Hudson

Butikksjef Eva hos Lille Vinkel Sko og butikkansatt Elen Sonja velger begge Hudson denne høsten. Dette London-baserte merket har lenge vært en favoritt blant gutta, og har nå også slått an blant jentene. 
Hudson dame skoletter herresko amira hillman lille vinkel sko
Eva har på seg Hudson Hillman i Taupe, kr 1698. Elen Sonja har valgt Hudson Amira, kr 1598. Er de ikke flotte?


Hudson skoletter dame herresko casual lille vinkel sko
Her ser dere Hudson Alba, kr 1898 og Hudson Lara i brun, kr 1498.

Røffe, men fremdeles tidløse og klassiske. Hva synes dere om denne stilen?

Anne + Abby = Sant

eller "Hvordan bli blendet av sørlandsk solskinn en septemberdag og ende opp med nye støvletter"

Man går inn i en butikk. Ingen bestemte forventninger. Kanskje finne noen fine sko. Og så står hun der: Nydelig, gul, blid, retrotrendy. Slik var opplevelsen da jeg gikk inn på Walkabout Lille Grensen i går. Butikksjef Anne er en av de søteste jentene i byen. I går hadde hun på seg en superkul ny loppis-kjole, og våre kjempefine nye skoletter fra Emma Go; modellen Abby i sølvskimmer med strikk i siden. Dette syntes jeg kvalifiserte til et bilde og et aldri så lite blogginlegg.

Anne med Emma Go Abby skoletter i sølv skinn med strikk i siden
Legg merke til radioen ved siden av Anne. Man skulle tro hun handlet klær for å matche interiøret i butikken.
-Eller kanskje hun handler interiør til butikken for å matche klærne...? ;-)

Det hører med til historien at Anne fikk "prakket" på meg et par Emma Go-støvletter før jeg gikk ut derfra (jeg var kanskje ikke så vond å be...). -Nå har Emma Go-fanklubben fått et nytt medlem! Skoene fra den spansk-danske designeren er kjempefine, gode, kule, ok priset, og ikke minst feminine og anvendelige. heart

Her ser dere den søte modellen Anne har på seg:

 Emma Go Abby skoletter sølv skinn strikk i siden, hos Lille Vinkel Sko 

Emma Go Abby skoletter i mørk sølvfarge, kr. 1398,-

Og her ser dere de fine Emma Go-støvlettene jeg endte opp med (NB: Finnes nå kun i nettbutikken og hos Lille Vinkel Sko på Majorstua)

  Emma Go Rayne brune semskede støvletter med flat såle hos Lille Vinkel Sko  

Emma Go Rayne brune semskede støvletter med røff overflate kr. 1798

Her ser du hele utvalget vårt av Emma Go-sko!

Er det noen andre som har prøvd Emma Go-sko? Har dere noen erfaringer dere vil dele med oss?
Enten her eller på Facebook? -Feel free!