Ferietid

Da er det på tide med noen uker sommerferie. Håper dere nyter sommeren enten i Norge eller andre steder i verden. Titt gjerne innom bloggen, for det kan plutselig komme et innlegg. God ferie fra Marie med sin lille familie - alle iført TOMS.

Etiketter:

Berlin we love

Da er turen over for denne gang, og vi er to veldig fornøyde jenter. Vi sitter tilbake stappfulle med inntrykk som må fordøyes, samt en hel bråte med bilder. Flere blogginnlegg kommer.

Maries lille vintagekupp; boots til 20 €.

Takk for denne gang, Berlin.

Etiketter:

Byen Berlin

I dag har vi utforsket Berlin, og det første vi tenker er at dette er en stor by. Vi har antageligvis vært i alle bydeler som finnes og sett mange freshe butikker. Her er noen bruddstykker av hva vi har sett.


Verdens hyggeligste taxisjåfør.

Brandenburger Tor

Sultne etter en lang dag. Sen lunsj på KaDeWe.

Førsteintrykket av Bread&Butter

Da er vi endelig i Berlin. Været er deilig og stemningen er på topp. Her er noen bilder av første dagen på messen. Nå skal vi til Brandenburger Tor og se seminfinalen mellom Spania og Tyskland. Vi håper selvsagt at Tyskland vinner. Stay tuned....

 

Vi pakker for Berlin

I morgen reiser Eva og Marie til Bread&Butter i Berlin. Det er på tide å finne ut hva som rører seg i motebildet for neste sommer. Vi har ikke vært på denne messen før, og heller ikke i Berlin- så vi gleder oss selvsagt veldig. Ifølge yr.no er det meldt rundt 27 varmegrader og sol, så det er en utfordring å pakke en kul koffert. Det blir nok olashortser, singleter, herlige sandaler og noen luftige skjorter. Kan jo alltids hende det er noe fint å kjøpe i Berlin også?

Reiseantrekket. Sandaler: Mohino  Shorts: H&M  Belte: ACNE T-skjorte: Zara Stæsj: H&M

Min nye kjærlighet fra Anniel Sport. Finnes i flere farger, koster 798 kroner og kommer snart også i nettbutikken.

Favoritter fra Gardenia
Kan jo hende jeg vil ha høye heler om kvelden. Disse er perfekte!


Men det er nok favorittsandalene fra Mohino jeg kommer til å bo i på turen.

Oppdateringer fra Berlin kommer...