Detaljer

Jeg håper dere gleder dere over hva Lille Vinkel Sko har å tilby denne sesongen og at våren nytes i fulle drag. For meg er det likevel viktig å planlegge høstgarderoben i god tid, så her er noen få smakebiter. Flere får dere senere. God helg!
 

Annes fantastiske skoskap

Søte Anne har jobbet i Lille Vinkel Sko siden 1999, og er butikksjef på Walkabout i Lille Grensen. Annes stil er preget av farger, gull og sølv, -og hun forteller at hun i en periode ikke eide sorte sko. Hun liker det feminine, går gjerne med høye hæler og elsker vårens trendy kilehæler.


                          Anne jobber som butikksjef hos Walkabout i Lille Grensen.
                    

                         Blay heter dette merket. Superfeminine, lave sko i hvit lakk. Heldige Anne.


                         En bestselger fra Bronx. Anne valgte den selvsagt i rosa.


                        For noen detaljer. Flaskegrønne Chie Mihara - trenger jeg si mer?


                          Fornarina med kilehel. Passer like fint til fest som til jeansen på jobb.
 

                         Flate sandaler av merket ASH. Nydelig skinnkvalitet og røffe nagledetaljer.


                        Disse godbidtene fra United Nude var et prøvepar som Anne sikret seg.


                          Mintgrønne pumps fra Irregular Choice. Et tidligere favorittmerke.

Vi vil gjerne se DITT skoskap! Ta noen fine bilder av samlingen din og send til . Noen av skosamlingene publiserer vi på bloggen og én av dere vil få en overraskelse av oss. Lykke til!

TOMS -et skomerke utenom det vanlige

Toms er et skomerke med en forretningsidé som er like enkel som den er unik: For hvert par de selger gir de et par sko til et barn som trenger det; "Én for én"-prinsippet. Det er tusenvis av barn i verden kan få en bedre hverdag takket være noe så enkelt som et par sko. Etter oppstarten i mai 2006 har Toms, med hjelp fra alle sine engasjerte kunder, gitt bort mer enn 600 000 par sko. Her kan du se en liten film som handler om Toms:

Hvorfor akkurat sko?
Mange barn i utviklingsland vokser opp barbent. Enten de leker, hjelper familien med arbeid, eller går på skole så er de utsatt uten sko. Sko kan bidra til

- at de unngår smertefulle rifter og kutt i føttene, og eventuelle infeksjoner som følge av dette
- å minske faren for å bli smittet av alvorlige jord-overførbare sykdommer
- at de får skolegang; Det er ikke uvanlig at barn ikke kan gå på skolen rett og slett fordi sko er en påkrevet del av skoleuniformen, og de ikke har råd eller tilgang til sko.

I tillegg til dette idealistiske perspektivet elsker vi Toms-skoene fordi de er UTROLIG FINE! Ta en kikk på våre 23 freshe vårmodeller, og se om du også kan tenke deg å bli en Toms-kunde! Toms kommer både til dame og herre. Vi kommer til å blogge mer om dette merket fremover. Vi er rett og slett blitt fans, og har lyst til å bidra til å spre det gode budskapet!

Her kan du lese en artikkel vi tidligere har skrevet om Toms.

Se mer av Toms-skoene i dette blogginnlegget!

Dr. Martens

De fleste kjenner til Dr. Martens som kledde enhver fot på 90-tallet. Nå får vi dem igjen i butikk og vi gleder oss. Personlig tror jeg at et par blomstrete skal sno seg rundt min fot, mens jeg danser rundt i en baggy, avklipt Levi's 501 og en hvit, oversized t-skjorte. Fantastisk, tror jeg at det blir!

Dr.Martens Fluoresent Pink Lakk


 

Hunter i vårfarger

I vinter var noen søte jenter som går på en fotoskole innom butikken vår på Majorstuen og fikk låne noen Hunter til en fotoshoot. De valgte varianter i "glade" farger av de populære støvlene. Nå har vi fått resultatet av arbeidet deres, og bildene er også til å bli glade av! Enjoy! (Begge foto: Annette Larsen)

Klikk for å se våre 56 Hunter-varianter i nettbutikken!

Røde Hunter-støvler og katt, red Hunter boots and cat, Lille Vinkel Sko

Modeller med gule og hvite Hunter-støvler, yellow and white Hunter original boot

Etiketter:

En liten film fra en skoelskende kunde

Vår herlige kunde Trude har laget en liten film som hyllest til sko. Mange av disse skoene er fra Lille Vinkel. Kos dere og god helg!

Etiketter:

Facebook-dramatikk, en påskegrøsser

Langversjonen av hva som skjedde da Facebooksiden vår forsvant.
-Og beskjed om utdeling av gavekort.

I påsken ble jeg vekket av en melding fra sjefen: "Hjelp! Facebooksiden vår er borte!" Det viste seg at Facebook, uten forvarsel, hadde fjernet siden vår, fordi vi hadde brutt noen av reglene deres. Påsken ble på et blunk et par hakk mindre avslappende enn jeg hadde sett for meg. Etter grundig research klarte vi å finne ut hva vi hadde gjort galt (vi er blitt veldig gode til å lese lange tekster med liten skrift på engelsk) og, viktigere, få kontakt med Facebook og forklare saken. De var velvillige i sin kommunikasjon og åpnet siden vår igjen.

Vi setter så stor pris på all den fine kommunikasjonen vi har med fansene våre på Facebook. Dere gir oss verdifulle tilbakemeldinger, tips og inspirasjon. Det er gull verdt for en liten bedrift som ønsker å være best i klassen på kundeservice, og som virkelig brenner for egne produkter. Å være uten Facebooksiden vår i en drøy uke, med alle våre engasjerte og fantastiske fans, var en fæl opplevelse. En erfaring vi har lært av. Vi skal være veldig nøye med hva vi gjør på siden vår fremover, så vi ikke bryter noen regler igjen.

En del av grunnen til at siden vår ble stengt var måten vi arrangerte vervekonkurranse. Det viser seg at det er problematisk å gi våre fans en "gulrot" for å verve nye fans. Det kan føre til at fans ukritisk maser på folk for å verve venner som egentlig ikke har noen interesse av å bli fans selv. Det kan også være galt å tilby fans et gode som andre ikke tilbys, tanken er da at man "tvinges" til å være fan. Og det er forbudt å arrangere en konkurranse der man trekker en tilfeldig vinner, uten at vedkommende må prestere for å bli trukket ut. Dvs. at vi utvilsomt brøt en regel da vi ville trekke en tilfeldig fan som skulle få et gavekort pålydende beløp tilsvarende antall fans. Konkurranser kan heller ikke arrangeres direkte på wallen, noe vi heldigvis ikke hadde gjort, iom. at selve konkurransesiden lå inne på lillevinkelsko.no.

Vi vil selvsagt ikke snyte noen for noe vi har lovet å gi bort. Så nå er det hvert øyeblikk tid for gavedryss! Vi kommer på mandag 19. april til å gi bort gavekort (til bruk i nettbutikken) til alle våre fans, og til alle andre som leser om konkurransen. I tillegg vil vi dele ut ett "kjempegavekort" pålydende kroner tilsvarende antall fans (vi teller antall fans mandag morgen). Fordi vi ikke kan trekke en vilkårlig vinner så arrangerer vi en konkurranse, der de som ønsker å være med i trekningen om det store gavekortet selv må melde seg på, og svare riktig på et spørsmål for å kunne vinne. Dette legges altså ut på siden vår førstkommende mandag, vi bruker helgen til å lage konkurransesiden, og gir beskjed på facebook straks den er oppe. Vi kommer også til å ta kontakt med et par av dere som har skrevet inn til oss på fan(a)lillevinkelsko.no, og gi dere en overraskelse. I mellomtiden ønsker vi alle våre fans, kunder og lesere av Skobloggen en god helg! Om to dager blir dere alle 200 sko-shoppe-kroner rikere, og én av dere kan se frem til å få et kjempegavekort!

Stoffsko i våre hjerter

Vi har fått sesongens Toms i butikkene. De kommer både til gutter og jenter.Toms sko er grunnlagt på et enkelt premiss: For hvert par du kjøper, vil Toms gi et par til et barn i nød. Én for én.

Les om tekstilskoene fra Toms på vår hjemmeside!

Her kan du lese vårt nyeste blogginnlegg om Toms, og se en liten film om merket.

Sunseeker fra Toms i rød og blå

Vi liker gutter i seilersko

Seilersko er endelig tilbake i motebildet. Denne våren tilbyr vi flere farger og kvaliteter både fra Sperry og Hudson. Noen er allerede tilgjengelig i nettbutikken, og flere vil det komme.
                       Sperry sin seilersko i skinn er en tidløs klassiker. Her i en nydelig marineblå farge.

hudson sunseeker i brun
                                  Modellen Sunseeker fra Hudson i brun. Finnes også i marineblå.


                           Sperry i canvas. Kommer snart i flere farger - også i nettbutikken.

Jeg håper dere nyter påsken...

..men når påsken er over er det på tide at snøen smelter bort for godt. Så nå sitter jeg her og tenker  på de søte småskoene vi har bestilt fra  Anniel Sport. Perfekte på snøtomme fortau. Jeg elsker trenden med duse toner denne våren, og velger nok det i disse skoene også.
De kommer til butikkene våre i juni, og er like komfortable og nusselige som de ser ut på bildene.